Uiteraard doen we er alles aan om u een veilige en zorgeloze vakantie te bezorgen. Zo hebben we extra maatregelen genomen zodat u met uw familie of vrienden optimaal kunt genieten van uw vakantie. We houden ons aan de richtlijnen die we van de deelstaat Noordrijn-Westfalen ontvangen. Klik hier voor de actuele situatie. https://www.land.nrw/corona

Boek uw vakantie zonder risico: gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst
We begrijpen ook heel goed dat u graag extra zekerheid wilt wanneer u een verblijf boekt bij. Mocht u zich bedenken of de situatie verandert onverwachts, dan kunt u tot 14 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. U kunt kiezen voor een voucher om uw vakantie op een ander tijdstip te boeken of terugbetaling.

Flexibel omboeken
Bij ons is het altijd mogelijk om tot 14 dagen voor aankomst gratis om te boeken naar een andere periode of een ander type accommodatie. De prijs blijft gelijk aan de oorspronkelijk gefactureerde prijs of wordt hoger. Indien de reservering door het omboeken duurder wordt, dan brengen wij het verschil in rekening.

Extra omboekflexibiliteit
Omdat we ons in onzekere tijden bevinden, bieden wij u in geval van: gesloten grens, negatief reisadvies of bij verplichte quarantaine de mogelijkheid om uw vakantie tot 1 dag voor aankomst om te kunnen boeken naar een andere periode. De prijs blijft gelijk aan de oorspronkelijk gefactureerde prijs of wordt hoger. Indien de reservering door het omboeken duurder wordt, dan brengen wij het verschil in rekening.

Midweek korting
Boek zorgeloos, eenvoudig en met extra voordeel uw verblijf. U profiteert nu van 10% extra korting voor een midweek. Voorwaarden: verblijf is minimaal 3 nachten en aankomst op maandag, dinsdag of woensdag. Deze actie is geldig bij een verblijf in de maanden september, oktober en november.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via

Tel. +31 (0)318 481 816
(ma t/m vrij 08.00 – 17.00 uur)
E-mail: info@villaswinterberg.com