Met de Sauerland SommerCard zijn vele attracties en uitstapjes gratis of met significante korting

Met de unieke door ons aan u verstrekte Sauerland SommerCard wandelt u in een groot vakantieavontuur, gratis toegang! Er zijn tal van geweldige recreatieve mogelijkheden en uw kinderen willen natuurlijk alles proberen! Met de Sauerland SommerCard is vakantie zonder extra kosten mogelijk. Iedereen die dit wil kan elke dag een nieuwe ervaring beleven. Bij Villas Winterberg is deze unieke Sauerland SommerCard bij uw boeking inbegrepen!

Dankzij de all-inclusive kaart hoeft u uw kroost niet langer iets te weigeren. Zo zijn gevarieerde vakanties gegarandeerd  boordevol plezier, avontuur en zelfs enkele gezondheidsaanbiedingen. In en rond Winterberg bevat de Sauerland SommerCard alle belangrijke attracties van de regio, en is het de sleutel is tot ongeveer 40 recreatieve activiteiten. De keuze is zo groot dat kiezen moeilijk is. Volledig gratis met ongeveer 80 aanbieders!

Vrijetijdsbesteding ter waarde van maximaal 1000 euro
Met de Sauerland SommerCard heeft u gratis toegang tot tal van recreatieve activiteiten in de vakantiewereld Winterberg – tot € 1.000,00 kan de waarde van de kaart voor een gezin van vier oplopen. Ook rijden met bus en trein is gratis.

Zeer gemakkelijk in gebruik
U ontvangt uw Sauerland SommerCard In uw accommodatie, voorzien van al uw persoonlijke gegevens. Deze kaart wordt door deelnemende bedrijven automatisch toegevoegd aan de Sauerland SommerCard. Daarnaast ontvangt u een brochure met een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten met exacte reikwijdte van diensten en andere belangrijke informatie. Bij een bezoek aan de attractie toont u eenvoudig uw Sauerland SommerCard, het gebruik wordt vastgelegd en elektronisch of handmatig geregistreerd.

De Sauerland SommerCard is geldig van 1 April tot 1 november 2019.

klik hier voor een overzicht van de aanbiedingen